AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:
Raó social: NEUS MARTORELL SOLÉ
Adreça: Carrer de Santa Anna, 4 - 25200 - Cervera - LLEIDA
Telèfon: 973530154
Email: farmacia@farmaciamartorell.cat

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta. El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: http://www.farmaciamartorell.cat

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre NEUS MARTORELL SOLÉ i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb NEUS MARTORELL SOLÉ o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel.lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NEUS MARTORELL SOLÉ i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de NEUS MARTORELL SOLÉ.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLACOS (LINKS)
NEUS MARTORELL SOLÉ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

NEUS MARTORELL SOLÉ no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NEUS MARTORELL SOLÉ. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de NEUS MARTORELL SOLÉ té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.